Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Aanbod glasvezel voor Amstel, Vecht en Venen

(tijdens de campagne)

Wij gaan een compleet nieuw glasvezelnetwerk aanleggen! Van de verafgelegen boerderijen, de woningen in de dorpen, de plaatselijke B&B tot de ondernemingen in de dorpen en het buitengebied, voor ons doet iedereen mee. Wij vinden namelijk dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om klaar te zijn voor de digitale ontwikkelingen van nu en die van de toekomst. Het aanleggen van een glasvezelnetwerk voor de dorpen en het buitengebied is een enorme investering. Wij vragen daarom een bijdrage voor het realiseren van deze aansluiting. Dit is de zogenaamde vastrechtvergoeding.

We hanteren twee tarieven, één voor de dorpen en één voor het buitengebied. De dorpen met Ziggo-coax-aansluiting en het buitengebied zonder Ziggo-coax-aansluiting verschillen enorm van elkaar als het gaat om de aanleg van glasvezel. In het buitengebied geldt een hoger tarief vanwege de grotere graafafstanden tussen de woningen. Bekijk hieronder uw aanbod.

Voor adressen in dorpen (mét een Ziggo-coax-aansluiting)


U betaalt een eenmalige vastrechtvergoeding van € 250,-*. Daarnaast neemt u een abonnement bij een van de serviceproviders.

De vastrechtvergoeding hoeft pas te worden voldaan zodra uw woning is aangesloten op ons glasvezelnetwerk.

Voor adressen in het buitengebied (zonder een Ziggo-coax-aansluiting)

De eenmalige vastrechtvergoeding bedraagt € 2.500,-* voor de aanleg van de glasvezelaansluiting tot in uw woning. Daarnaast neemt u een abonnement bij een van de serviceproviders.

De vastrechtvergoeding hoeft pas te worden voldaan zodra uw woning is aangesloten op ons glasvezelnetwerk.

In 1x of in delen betalen. U bepaalt

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om de vastrechtvergoeding te voldoen.

Variant A, afkoop: U betaalt eenmalig € 2500,-*.

Variant B, maandelijkse variant: U betaalt een maandelijkse bijdrage van € 22,-*. Het maandbedrag kunt u na 15 jaar afkopen voor eenmalig € 15,-*.

U heeft de mogelijkheid om binnen 3 jaar over te stappen op variant A. Zie algemene voorwaarden.

Variant C, afkoop in 2 jaartermijnen: U koopt de vastrechtvergoeding in 2 jaartermijnen af, waarbij u tweemaal een bedrag betaalt van € 1300,-*.

*Alle hierboven genoemde bedragen zijn incl. btw.
**Er vindt indexatie plaats op de maandelijkse termijnbedragen
Deze prijzen gelden in combinatie met een abonnement. Sluit u geen abonnement af dan krijgt u na de aanleg een extra factuur van € 250,--* (serviceproviderskosten).

Zo regelt u het:

Inschrijven

U schrijft zich in bij GlasDraad Amstel, Vecht en Venen voor een glasvezelaansluiting.

Serviceprovider kiezen

Daarnaast sluit u een abonnement af bij één van de serviceproviders. Dit kan tijdens de hele aanlegperiode, tot en met 30 juni 2025.

Maakt uw huidige serviceprovider al deel uit van ons aanbod? Dan kunt u hier vaak blijven.

Niet aangemeld maar alsnog geïnteresseerd?

Inschrijven na de campagne is mogelijk, maar dan wordt het duurder. U betaalt dan aansluitkosten op basis van een persoonlijke offerte. Onderstaand ziet u een overzicht van wat dit voor u inhoudt.

Voor de dorpen (met een Ziggo-coax-aansluiting)
Voor de dorpen geldt momenteel het aanbod van € 250,-. Na de campagne betaalt u de daadwerkelijke aansluitkosten op basis van een persoonlijke offerte. De kosten bedragen minimaal € 800,-.

Voor het buitengebied(zonder Ziggo-coax-aansluiting)
Voor het buitengebied geldt momenteel een aanbod van € 2.500,-. Na de campagne zullen de daadwerkelijke aansluitkosten minimaal € 3.000,- bedragen.

Wel ingeschreven maar nog geen serviceprovider?

U heeft nog tot en met 30 juni 2025 om zich aan te melden bij één van onze serviceproviders. Wij adviseren u alle mogelijkheden goed met elkaar te vergelijken.

Heeft u na de zomer van 2025 geen abonnement bij één van de serviceproviders afgesloten, dan betaalt u eenmalig € 250,- extra aan serviceproviderkosten. Deze dienen ter compensatie voor het niet afnemen van een abonnement.

Gedurende de aanlegperiode houden wij u op de hoogte van de voortgang middels de zogenaamde bouwbrieven. Wij zullen u via deze bouwbrieven ook op de hoogte stellen wanneer u een keuze kunt gaan maken voor een serviceprovider.

Persoonlijk advies nodig?

Voor persoonlijk advies en al uw vragen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 085 - 760 07 95 of per e-mail amstelvechtenvenen@glasdraad.nl. Het team van GlasDraad staat u graag te woord.

Daarnaast hebben we een aantal lokale partners die u kunnen adviseren op het gebied van de glasvezel en de mogelijkheden van abonnementen bij een service provider.

Kom naar één van onze lokale partners en winkels

Optie1 Mijdrecht
Hofland 2, Mijdrecht
Openingstijden:
ma 13:00 - 17:00 uur
di t/m za 10:00 - 17:00 uur.
Voor meer informatie bel 0297 - 769 148 of mail naar mijdrecht@optie1.nl

Website Optie1

Connectz Telecom en Reparatie
Straatweg 118, Breukelen
Openingstijden:
di t/m vr 10:00 - 18:00 uur
za 10:00 - 16:00 uur
Voor meer informatie bel 034 - 625 27 78 of mail naar info@connectz.nl

Website Connectz

Electro World Bunschoten
Hoogstraat 26-28, Abcoude
Openingstijden:
wo t/m vr 09:00 - 18:00 uur
za 09:00 - 16:00 uur
Voor meer informatie bel 0294 - 281 235 of mail naar electroworldbunschoten@planet.nl

Website electroworldbunschoten

Prefab Telecom
Groenekanseweg 246,
Groenekan
Openingstijden:
ma t/m vr van 8:00 - 17:30
Voor meer informatie bel 0850 - 410 404 of mail naar info@prefabtelecom.nl

Website Prefab Telecom